Avstrijska hokejska zveza

Slovenska hokejska Akademija Rudi Hiti je napovedala svoj nastop v mednarodnem avstrijskem prvenstvu v kategoriji U18. Tekmovanje bo vključevalo štiri ekipe iz Avstrije, štiri ekipe iz Madžarske, ter našo slovensko ekipo, ki se bo borila za visoko mesto na lestvici.

V sklopu priprav na tekmovanje Akademija Rudi Hiti vabi slovenske in tuje igralce, predvsem tiste rojene leta 2006 in 2007, da se pridružijo mednarodni zasedbi. To je odlična priložnost za mlade talente, ki si želijo razvijati svoje hokejske veščine in izkusiti mednarodno tekmovanje.

Za igranje v tem prvenstvu prestopi niso potrebni, kar odpira vrata vsem zainteresiranim. Ekipa Akademije Rudi Hiti vse potencialne igralce vabi, da se prijavijo preko posebnega obrazca. Po prijavi boste kontaktirani z vsemi natančnejšimi informacijami o tekmovanju in nadaljnjih korakih.

Ne zamudite te izjemne priložnosti za igranje v mednarodnem tekmovanju in pridobivanje neprecenljivih izkušenj. Prijavite se danes in postanite del zgodovinskega prvenstva, ki združuje mlade hokejske talente iz Slovenije, Avstrije in Madžarske.