Obvestilo o dogodku za hokejske trenerje

Z veseljem vam sporočamo, da Akademija Rudi Hiti v sodelovanju s Hokejsko zvezo Slovenije in Olimpijskim komitejem Slovenije organizira posebni trenerski seminar, namenjen vsem, ki se želite izpopolniti in nadgraditi svoje trenerske sposobnosti.

Seminar se bo odvijal v dveh oblikah: kot TRENERSKA DELAVNICA ali TRENERSKI SIMPOZIJ, ki bosta potekala pod vodstvom priznanih mednarodnih trenerjev.

TRENERSKA DELAVNICA bo potekala od 31.7. do 5.8.2023 in bo namenjena aktivnemu spoznavanju strokovnega področja ter neposredni dejavnosti udeležencev. To je odlična priložnost za pridobivanje praktičnih izkušenj od vrhunskih strokovnjakov.

TRENERSKI SIMPOZIJ bo organiziran 3.8. in 4.8.2023 in bo ponudil edinstveno priložnost za primerjavo razvoja med slovenskim, švedskim in slovaškim načinom dela pri otrocih in mladostnikih. Strokovno usmerjanje simpozija bodo vodili izjemni strokovnjaki:

– Tomaš Pšenka, general manager slovaške U20 reprezentance, bo predstavil organizacijo in delo slovaške U20 reprezentance.

– Lars Hulten, trener HC Frölunda, bo govoril o predstavitvi HC Frölunda in načinu razvoja kluba.

Alex Sandsten, prav tako trener HC Frölunda, bo predstavil predavanje z naslovom “The Importance of Technical Skills in Ice Hockey: Frolunda’s Approach and Philosophy”.

Kjell Snibb, trener golmanov in trenerski edukator s Švedske, se bo osredotočil na temo vratarstva z vidika švedskega pristopa.

Vaša udeležba na trenerski delavnici in simpoziju je brezplačna, a vas zaradi organizacijskih razlogov vljudno prosimo, da se prijavite preko povezave, ki jo najdete spodaj. Po prijavi prejmete natančen program na vaš email naslov. 

Ne zamudite te izjemne priložnosti za strokovno izpopolnjevanje in mreženje z vrhunskimi hokejskimi strokovnjaki iz Slovenije in tujine. Prijavite se danes!

Prijava na seminar:

Veselimo se srečanja z vami na seminarju!